30 september 2012

plakat nummer 1, 2, 3, 4

En mini serie af "voksen" plakater har nu banet sig vej til den lille butik - se dem herunder


hvad vil du være når du bliver voksen // søndagstanker

Men én ting ved jeg - en ny serie plakater er på vej i shoppen - synes du godt om?

Jeg ville være frisør, arkitekt, brandmand, bager og helt sikkert også model, da jeg var barn. Ingen af delene er jeg blevet - endnu - og jeg ved ikke helt hvad jeg skal lave når jeg bliver voksen (høhø). Jagten på et job er sat ind, ligesom hos mange mange andre.

Det er bare som om, at jeg end ikke selv ved, hvad jeg skal lave. Det er altså svært, når nu jeg er tættere på de 30 år end jeg selv vil være ved! Æv.

Kan jeg mon få en assistent, der fortæller mig hvad jeg er god til og hvor jeg skal arbejde? Det ville altså være en god ting, når nu jeg rigtig gerne vil lave noget, men bare ikke helt ved hvad. Og jobbene er måske heller ikke noget der bare lige vokser op af jorden (måske egentlig mere sandsynligt at de gror op af, end at de hænger på træerne?).

Uanset hvad, så ønsker jeg en rigtig god søndag. Herhjemme står den på oprydning, sortering, æbleplukkeri og fugefræsning (jep, actionpacked søndag!).


25 september 2012

hip hip Hurra! Det var lige i den her weekend, at vores mindste putte blev 1 år. 
Vi havde en dejlig fredag og en dejlig lørdag med familie og venner. 
Både boller, lagkage og kiksekage fik vi kastet i løgneren, og det 
var dejlige gaver hun fik!
20 september 2012

stur stur nummer // cirkuslandSå er der råd til at gå cirkus-amok - se det hele og mere til hos IKEA

19 september 2012

Pixies kommode // brugt pigetøj til baby sælges

Phew, jeg går all-in når jeg skal sælge tøj, mest fordi jeg selv synes det er rart det er rent, pænt og lækkert at se på. Pixies kommode er blevet tømt, og nu håber jeg at I vil købe det, så vi dels kan få ryddet op, men også så tøjet kan bringe glæde til andre. 

KORT&GODT
For alt tøjet gælder der, at det er pænt og rent, ellers er det skrevet i teksten og prisen vil også afspejle det. Det er vasket i neutralt vaskemiddel, aldrig tørretumblet og fra et ikke-ryger hjem.

Køber du flere/mange dele, finder vi naturligvis en god pris så vi begge er tilfredse. Porto bliver vi enige om, det kommer an på hvilken måde tøjet skal sendes afsted.


Tøjet er lagt i størrelses orden - fra 50 og op til én enkelt ting i 86.

Ved bestilling, så er det først til mølle: send en mail til info@sirlig.dk med billednummer på de ting du ønsker at købe (det står under hvert foto).


56
6

62
7
11
16
68
19

20

21

22

74
23

24

25

solgt
80
28

29

86
30

OVERTØJ
31
17 september 2012

et soveværelse med få detaljer

Ohook-knager // Kartell sengebord // lamper fra IKEA

MASKROS loftslampe fra IKEA


blogdesign // banner

Ønsker du at få piftet bloggen op, måske med nye knapper og et fint banner i toppen?

En lille pakke med 3 forskellige bannere (header, topbanner, fotoredigering) og max 5 stykker smågrafik (max 200x200 px - fx. knapper, baggrundsgrafik til gentagelse, tekstelementer) - lige klar til at sætte ind på din blog.

Du må meget gerne give et par stikord, farveønsker eller form, ligesom størrelsen på banneret og højde også skal oplyses, så vil jeg gå igang udfra det.

200,- kr. - til bankoverførsel, eller via PayPal

Selvfølgelig med en faktura, og originalfilerne med retur, så du selv kan redigere og rette en dag, hvis det bliver nødvendigt. Hvis du vil have yderligere hjælp, fx. indsætning af diverse ting, rettet i blog, så spørg gerne.

Send en mail til info@sirlig.dk, hvis du vil have bloggen vinterklarBannere - eksempler


Grafiske elementer // knapper, baggrund, forside